ScyNet е победителят в блокчейн конкурса, организиран от CEE Blocк София

...
ScyNet е победителят в блокчейн конкурса, организиран от CEE Blocк София
Коментари Харесай

ScyNet е победителят в блокчейн конкурса, организиран от CEE Block София в партньорство с Телелинк

ScyNet  е спечелилият в блокчейн състезанието, проведен от CEE Blocк София в партньорство с Телелинк. Те ще получат 250 000 евро инвестиция и бизнес менторство за финалната реализация на плана си.
В конкуренцията влязоха повече от 50 блокчейн решения от сферата на образованието, опазването на здравето, supply chain мениджмънт и доста други забавни области на приложение за новата технология.

Деветима финалисти показаха плановете си в границите на CEE Blocк София на 25 и 26 октомври и бяха оценени от жури в състав: ръководител на журито – Любо Минчев, създател и основен изпълнителен шеф на Телелинк, Божидар Божанов, създател на LogSentinel, Елвин Гури, изпълнителен шеф Empower Capital, Иван Житиянов, изпълнителен шеф Телелинк Бизнес Сървисис и Росен Иванов, създател BlackPeak Capital. Главните критерии бяха иновативност, обществена значителност – позитивно влияние върху хората и обществото, потенциал на екипа, бизнес модел и пазарен капацитет.
ScyNet сплотява две от най-вълнуващите технологии, изменящи живота ни – Блокчейн и Изкуствен Интелект (AI)
ScyNet е децентрализирана мрежа за основаване и образование на самостоятелни AI сътрудници, основана на smart-contracts. Те са част от EU Blockchain Observatory and Forum екосистемата. ScyNet е един от двата основни плана на Comrade Cooperative – организация, благосъстоятелност на разработчици на програмен продукт и нововъведения, обединени от обща цел, стремящи се да създават артикули със започващи компании, които да прерастват в сполучлив бизнес по-късно.

“ScyNet е планът, който дава обещание да сътвори повече добавена стойност за блокчейн екосистемата и обществото като цяло и паралелно с това има капацитет да се развие във всяка една от трите основни за нас области – supply chain мениджмънт, опазване на здравето и обучение ”, разяснява Любо Минчев, ръководител на журито и създател и основен изпълнителен шеф на Телелинк.

CEE Blocк София се организира на 25 и 26 октомври в София Тех Парк и събра топ политици и водещи интернационалните компании. В рамките на форума бяха показани разнообразни гледни точки на специалисти от блокчейн общността, софтуерната екосистема, университетските среди, консултанти, вложители, финансови институции. По време на събитието бяха показани най-хубавите практики в блокчейн средата от водещите софтуерни компании, както и старт-ъпи с работещи артикули и решения, ориентирани към бизнеса.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР